Kupan: vrijhangend wandensysteem ‘Essence’

CHACONNE heeft uitdrukkelijk gekozen voor het vrijhangende wandensysteem Essence omdat dit aansluit bij onze opzet tot het maken van een blijvend schone toiletruimte zonder obstakels waar vuil ophoopt wat niet goed schoongemaakt kan worden. Omdat alle wanden en deuren worden opgehangen aan een dwarsbalk/regel tussen de bouwkundige muren ontstaat er een volledig vrije vloer.

Kupan: sanitair

Sanitaire wanden en deuren

De sanitaire wanden van Kupan zijn modern, vochtbestendig en worden voor u op maat gemaakt. Vaak worden sanitaire wanden ook omschreven als sanitaire cabines. Kupan produceert de sanitaire cabines in haar eigen fabriek in Varsseveld. Hierbij wordt als materiaal volkern HPL (High Pressure Laminate) gebruikt. Dit materiaal is eenvoudig schoon te maken. Tevens is het stoot- en slijtvast en heeft het daarom een lange levensduur. Dit zorgt ervoor dat de sanitaire wanden van Kupan geschikt zijn voor alle omgevingen waarbij vochtbestendigheid, veiligheid en hygiëne belangrijk zijn. Kupan beschikt over een ruim assortiment, dat bestaat uit verschillende productlijnen.

 

Watervaste deuren

Kupan biedt diverse types watervaste deuren van HPL. De watervaste deuren van Kupan worden aangeboden in verschillende varianten en maatvoeringen. De watervaste deuren worden net zo afgehangen als een hardhouten normale stompe- of opdekdeur. De HPL deuren worden standaard geleverd met een slotkast- en deurdrangerversterking. De Kupan watervaste deuren worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Varsseveld. Hierbij wordt als materiaal volkern HPL (High Pressure Laminate) gebruikt. Dit materiaal is eenvoudig schoon te maken. Tevens is het stoot- en slijtvast en heeft het daarom een lange levensduur.

Wastafels

Kupan biedt een ruim assortiment van diverse soorten wastafels. De wastafels zijn geschikt voor omgevingen waarbij hoge hygiënevoorschriften en kwaliteitseisen gelden. De wastafels worden uitgevoerd met verschillende spoelbakken. De Kupan wastafels worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Varsseveld, en bestaan uit volkern HPL (high pressure laminate). HPL is zeer sterk kunststof materiaal, stoot-, slijtvast en heeft een heel lange levensduur. De wastafels zijn eenvoudig te bestellen en afhankelijk van de keuze van spoelbak binnen 5 dagen te leveren. Kupan beschikt over een ruim assortiment wastafels, dat bestaat uit verschillende productlijnen.

Wandmateriaal

Kupan maakt voor de bouwkundige wanden o.m. gebruik van Resopal plaatmateriaal. Onderstaand vindt u 3 bijlagen waarin u de technische omschrijving van het product kunt vinden.

Resopal infobook

Resopal FSC certificate

Resopal PEFC certificate

 

Bezoek website van Kupan