Partners

CHACONNE heeft al meerdere jaren werkzaamheden verricht in het onderwijs. Op grond van een verzoek van een tweetal grote schoolbesturen hebben wij een aantal gespecialiseerde topbedrijven gevraagd om samen met ons een groep te vormen die de renovatie van toiletten kan uitvoeren. CHACONNE verzorgt het ontwerp én de coördinatie van alle betrokken partijen.

Ontzorgen

De renovatie van een toiletgroep is een veelomvattend werk van diverse disciplines. Wij streven ernaar dat alle activiteiten zowel in scholen als in bedrijven, ongestoord doorgang moeten vinden. Om die reden worden de sloopactiviteiten (indien gewenst) in het weekend, dan wel in vakantieperiodes uitgevoerd, zodat er zo min mogelijk overlast is. Omdat de wand- en vloertegels in ons concept NIET worden verwijderd is er nauwelijks hak- en breekwerk. Daarom werken we met hoogwaardige gespecialiseerde bedrijven, waarbij vakkundigheid vanzelfsprekend is. Nadat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, worden de ruimtes schoongemaakt en gebruiksklaar opgeleverd.

Naast de partners, waarmee we al jaren samenwerken op het gebied van sloop, inrichting en installaties hebben de volgende bedrijven zich aangesloten bij onze groep:

Polyurethaan vloeren/gietvloeren

DRT Vloeren Oss

PVC-vloeren

Ben de Graaff Project Waalwijk 

Wandafdekking, tussenwanden en deuren

KUPAN Varsseveld   

Plafonds

van Nistelrooy Heesch 

Sanitair

GEBERIT, Nieuwegein

Interieurbouw en binnenhuisadvies

de HOOGH Oss